Στείλετε τα σχόλια και τις αναρτήσεις σας στο: matsolanews@yahoo.gr

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Φίλε Αντιρατσιστή... Του Μαζεστίξ

tvxs.gr/node/104902
Φίλε Αντιρατσιστή,
Πώς θα χαρακτήριζες ένα συλλαλητήριο όπου:
  • παρίσταντο μόνο άνδρες
  • ακούγονταν θρησκοληπτικά συνθήματα, δηλαδή η συνεκτική βάση των διαδηλωτών ήταν η θρησκευτική -και μόνο- συνείδηση
  • διασπείρονταν φονταμενταλιστικές ιδέες
  • πλάκωναν κάποιον στο ξύλο επειδή δεν τους άρεσε η φάτσα του (αν και ήταν "αλληλέγγυος")
  • σταματούσαν τη διαδήλωση μόλις έδυε ο ήλιος, για να πουν μια καλησπέρα στον Αλλάχ ;;;
Πες μου αλήθεια φίλε αντιρατσιστή.
Αν δεν είχες δει στην αφίσα τον τίτλο του συλλαλητηρίου, δε θα έλεγες ότι αυτό το συλλαλητήριο είναι βαθύτατα ρατσιστικό, ξενοφοβικό και σκοταδιστικό;
Δε θα έλεγες ότι είναι στα πλαίσια του ισλαμικού εθνικισμού;
Κι όμως! Αυτά έγιναν στο ογκωδέστερο ως σήμερα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που έγινε πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, όπου παρευρέθησαν αρκετοί μετανάστες (μόνο άντρες) και "αλληλέγγυοι" του ακροαριστερού και αναρχικού χώρου.
Πάντως μη μου πει κανείς για ταξικό αγώνα των μεταναστών.
Το σύνθημα "ο Αλλάχ είναι μεγάλος" δε μου ακούγεται και τόσο ταξικό...
Μια πικρή αλήθεια...
 
Ας καταλάβουν κάποιοι πως η "αριστεροσύνη" δε μετριέται με κροκοδείλια δάκρυα για τους μετανάστες, οτιδήποτε κι αν κάνουν αυτοί.
Δε γίνεται να υποστηρίζονται ΚΑΙ όταν στοχοποιούνται αδίκως αλλά ΚΑΙ όταν αδικούν οι ίδιοι.
Αριστερά σημαίνει πάνω απ' όλα Δικαιοσύνη.
Και η Δικαιοσύνη είναι αυστηρή και αμείλικτη.
Όταν οι άδικοι απαλλάσσονται λόγω φυλετικής ιδιότητας, τότε δε θα αργήσουν να στοχοποιηθούν και οι δίκαιοι λόγω φυλετικής ιδιότητας.
Όπως δε δέχομαι κανέναν να κρίνεται ένοχος βάσει καταγωγής, έτσι δεν ανέχομαι και κανέναν να κρίνεται αθώος βάσει καταγωγής και μόνο.
Εγώ στην κρίση μου δεν ξεχωρίζω Έλληνα από μετανάστη.
Όπως αντιμετωπίζω τους μεν έτσι αντιμετωπίζω και τους δε. Ως ανθρώπους.
Και όπως με μένος αντιμετωπίζω τους Χριστιανοταλιμπάν, έτσι με αντίστοιχο μένος αντιμετωπίζω και τους Ισλαμοταλιμπάν.
Και μάλιστα με κριτήριο καθαρά πολιτικο-συγκυριακό, οι τελευταίοι είναι πιο επικίνδυνοι στην παρούσα φάση, καθώς ο ισλαμικός εθνικισμός εντείνεται και επεκτείνεται από χώρα σε χώρα, αναζωογονώντας και το ιδεολογικό "αδερφάκι" του, το δήθεν αντίπαλο δέος, τον χριστιανικό φονταμενταλισμό.
Τους Ισλαμοταλιμπάν -να με συγχωρήσουν οι φίλοι μου οι αριστεροί και αντιρατσιστές- όχι απλά δεν τους στηρίζω και δεν τους συμπαθώ, αλλά θα τους χτυπώ όπως χτυπώ και τους Ταλιμπάν του δικού μας... εκλεκτού έθνους.
Άμα θέλει ο άλλος μουφτήδες, ιμάμηδες και μουλάδες να ορίζουν την κοινωνική του ζωή, ας πάει στη χώρα του να τους βρει.
Εδώ κάνουμε αμάν να στείλουμε στο διάολο τους τραγόπαπες και κοντεύουμε να το καταφέρουμε, θα φορτωθούμε και τραγόπαπες από την αλλοδαπήν;
Δε θα το αντέξω!
Εξάλλου στις χώρες τους ήδη ρίχνουν τους... "κακούς κοσμικούς" ηγέτες και με τη βοήθεια των Αμερικανών ανεβάζουν Ισλαμοταλιμπάν και Χομεϊνήδες.
Οπότε υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρόν για να επιβάλλουν το θεοκρατικό καθεστώς που επιθυμούν εκεί.
Και τελοσπάντων δεν μπορώ να καταλάβω πώς αισθάνονται σήμερα οι αντιρατσιστές που συμμετείχαν σ' ένα συλλαλητήριο όπου σημαντικό μέρος των συμμετεχόντων εξέφραζε ρατσιστικά ιδεώδη.
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κατεβαίνει κάποιος αριστερός/αναρχικός στο δρόμο χέρι-χέρι με κάποιον που παλεύει υπέρ του σκοταδισμού.
Με κάποιον που στον Χρυσαυγίτικο αναδυόμενο σκοταδισμό αντιπαραβάλλει τον δικό του Χομεϊνίδικο σκοταδισμό.
Αν αυτοί οι διαδηλωτές αντί για μετανάστες τύχαινε να είναι Έλληνες, οι ίδιοι "Αλληλέγγυοι" θα τους αντιμετώπιζαν ως εθνικιστές και φασίστες και... θα τους πέταγαν πέτρες.
(Διαβάστε και μια άλλη ενδιαφέρουσα άποψη επί του θέματος εδώ:  http://kerasiakrinoi.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4521.html )
Εξάλλου, θα έπρεπε να γνωρίζουν (και μάλλον το γνωρίζουν) ότι ο ολοένα και αυξανόμενος ισλαμικός φονταμενταλισμός το μόνο που τρέφει είναι τον αντίστοιχο "ελληνοχριστιανικό".
Και τελικά το μόνο που προσφέρει στους μετανάστες είναι ακόμη μεγαλύτερη ανοχή ενός μεγάλου μέρους των Ελλήνων πολιτών απέναντι σε ρατσιστικά εγκλήματα κατά μεταναστών.
Το μόνο που προσφέρει η στήριξή τους στον ισλαμικό φονταμενταλισμό είναι η ακόμη μεγαλύτερη στοχοποίηση των μεταναστών από την ελληνική κοινωνία.
Και γι αυτή τη στοχοποίηση δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνος ο "μικροαστός ελληνικός λαός", όπως επαίρονται οι ξερόλες ελιτιστές αντιρατσιστές, αλλά είναι υπεύθυνη και η στάση των συλλόγων των μεταναστών που δεν παίρνουν επαρκείς αποστάσεις από την μεταναστογενή εγκληματικότητα, όπως επίσης και η στάση της αριστεράς (εξαιρουμένου ίσως του ΚΚΕ), η οποία ενώ βγαίνει απ' τα ρούχα της σε κάθε έγκλημα κατά μετανάστη, ταυτόχρονα κλείνει τα μάτια στα αντίστροφα εγκλήματα όπου εμπλέκονται μετανάστες.
Δυστυχώς η Αριστερά, σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της, είναι όμηρος αντιρατσιστικών (ΜΚ)οργανώσεων και συνιστωσών, επαγγελματιών του αντιρατσισμού, που προσφέρουν ελάχιστα και στην κοινωνία και στους μετανάστες, ενώ συμβάλλουν περισσότερο στην περαιτέρω ανάπτυξη του εκατέρωθεν φυλετικού μίσους, μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών.
 
(ένα μικρό ρεπορτάζ από το εν λόγω συλλαλητήριο)
Εγώ ζω δίπλα σε μετανάστες, κάθε μέρα καλημεριζόμαστε με χαμόγελο, συζητάμε για τα προβλήματά τους και για τα δικά μου και έχουν όλη την ειλικρινή στήριξή μου, όπως και εγώ τη δική τους.
Και μάλιστα στάθηκα στο πλευρό τους όταν μου αποκάλυψαν πως κάποιοι εδώ γύρω είναι Χρυσαυγίτες και ότι έμαθαν πως οι δολοφόνοι της Χ.Α. σιγά-σιγά ετοιμάζονται να αρχίσουν το κυνηγητό εναντίον τους.
Στις συζητήσεις όμως που έχουμε κάνει δεν έχουν απαιτήσει ουδέποτε την επιβολή των δικών τους πιστεύω και συνηθειών, μεταξύ των οποίων κάποιες ίσως είχαν στη χώρα τους.
Οι άνθρωποι πιστεύουν σε όποιον Θεό θέλουν, τον λατρεύουν αυτοί όπως νομίζουν, δεν ενοχλούν κανέναν, δουλεύουν και όλοι τους σφίγγουν το χέρι, γιατί δεν τους φοβάται κανείς.
Την πληρη στήριξή μου έχει και κάθε άλλος μετανάστης που ήρθε εδώ για να ζήσει ήρεμα και ειρηνικά, απ' όπου κι αν είναι, ό,τι χρώμα κι αν έχει, σε όποιον Θεό κι αν πιστεύει, χωρίς όμως να επιχειρεί να μου επιβάλει Ταλιμπανικές ιδεολογίες και πρακτικές.
Αν και εφόσον το επιχειρήσει, τότε θα επιχειρήσω να τον συντρίψω.
Είτε είναι από τα Φάρσαλα είτε από το Ισλαμαμπάντ.
Οφείλουμε να πολεμήσουμε το ρατσιστικό μίσος από κάθε πλευρά.
Στην παρακάτω εικόνα Ταλιμπανο-διαδηλωτές σε άλλη χώρα απαιτούν με πανό την "καρατόμηση όποιου προσβάλλει το Ισλάμ"!
Θα ήθελα τοποθέτηση από τους διαδηλωτές του αντιρατσιστικού.
Θα πλακώνανε στο ξύλο όποιον ανέβαζε και στη χώρα μας τέτοιου είδους πανώ;
Ή αφού είναι μετανάστης, όλα επιτρέπονται;
 
Γιατί, αν κανένας Χριστιανός σήκωνε τέτοιο πανώ θα τον πλακώνατε στο ξύλο. Κι εγώ μαζί σας θα του 'ριχνα.
Στον Ισλαμιστή γιατί όχι; Έχει ειδική μεταχείριση; Κάνουμε φυλετικούς διαχωρισμούς;
Και μη μου πείτε πως δε σηκώθηκε τέτοιο πανώ, επομένως είναι άκυρη η ερώτησή μου.
Διότι πολλάκις έχουν εκφραστεί επιθετικές απόψεις από πλευράς οργανώσεων μεταναστών και δεν είδα να αντιδράτε ποτέ.
Να θυμηθούμε μήπως τότε που κάποιος μπάτσος (-γουρούνι-δολοφόνος) έσκισε το Κοράνι που κρατούσε κάποιος μετανάστης και ταχθήκατε στο πλευρό των Ισλαμο-ταλιμπάν που προέβησαν σε δυσανάλογα αντίποινα;
Για να ξηγιόμαστε:
Ο Ταλιμπανισμός δε θα περάσει από καμιά πλευρά.
Γιατί αλλιώς, μαζί με τα ξερά, θα καούν και τα χλωρά.
Ο ολοκληρωτισμός και ο σκοταδισμός έχουν μόνο ένα χρώμα: ΜΑΥΡΟ.
Ό,τι περιτύλιγμα κι αν τους βάλεις (πράσινο, κόκκινο, ροζ, κοκκινόμαυρο, πορτοκαλί, γαλάζιο), με ό,τι βιβλία κι αν τον νανουρίσεις (Ευαγγέλιο, Κοράνι κλπ.), πάντα μαύρος παραμένει.
Και δε νοείται Αριστερός, Δημοκράτης και Ουμανιστής να υποστηρίζει το Μάυρο Ολοκληρωτισμό των Χομεϊνήδων.
Όποιος τον υποστηρίζει, αρχίδια αριστερός, δημοκράτης ή ουμανιστής είναι.
Και πάνω απ' όλα, αρχίδια αντιρατσιστής είναι.
ΥΓ.: Είμαι πρόθυμος να παλέψω στο πλευρό Ελλήνων και μεταναστών για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας ελεύθερης, δίκαιης, προοδευτικής και δημοκρατικής. 
Δε νοούμαι να παλέψω στο πλευρο κανενός ντόπιου ή μετανάστη που επιδιώκει σκοταδιστική οπισθοδρόμηση.
Δε νοούμαι να παλέψω στο πλευρό καμιάς "Ελένης Λουκά με Κοράνι".